Onderhoud scooters & motoren

 

Heb jij een gemotoriseerd voertuig zoals een motor of bromfiets? Dan is het belangrijk om regelmatig onderhoud te laten uitvoeren. Dit zorgt ervoor dat jouw voertuig altijd in goede staat verkeert en dat eventuele problemen tijdig worden opgemerkt en opgelost.

Naast regulier onderhoud zijn er ook specifieke onderhoudsbeurten die periodiek moeten worden uitgevoerd, zoals het vervangen van de remvloeistof en het luchtfilter. Raadpleeg hiervoor de handleiding van jouw voertuig. Bij ons kun je terecht voor het onderhoud van jouw motor of bromfiets.

Extra Service

Wij kunnen jouw voertuig van top tot teen kunnen nakijken en onderhouden. Bovendien bieden wij als extra service ook de mogelijkheid om een afspraak te maken via WhatsApp. Zo kun je snel en gemakkelijk een afspraak plannen op het moment dat het jou uitkomt.

Maak een afspraak

Kortom, onderhoud is van groot belang voor de levensduur en veiligheid van jouw gemotoriseerde voertuig. Plan daarom tijdig het onderhoud en laat je voertuig regelmatig nakijken. Bij ons ben je altijd welkom en kun je rekenen op professionele service.