Over ons

Wij zijn gespecialiseert in het onderhouden van bromfietsen en motorfietsen. Wij onderhouden alle merken motoren en scooters van verschillende merken zoals Piaggio, Vespa, Kymco, Aprilia, Gilera, Peugeot, BTC, AGM en overige bromfietsen. 

Wij zijn een bedrijf die meedenkt met de klant. Zo wordt er niet alleen gekeken naar het onderhoud en de reparatie van de bromfiets of motorfiets, maar ook naar de wensen van de klant. Dit zorgt ervoor dat de klant altijd tevreden is over het product dat hij bij IVM NL heeft gekocht of waarvoor hij naar de winkel is gekomen.

Social Media

Voor mensen die graag op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van bromfietsen en motorfietsen, raden wij aan om onze social media accounts te volgen. Op Facebook kan je het bedrijf volgen via @ivmnl en op Instagram via @ivm_nl. Zo blijf je op de hoogte van de laatste nieuwtjes en acties van ons bedrijf.

IVM NL

Kortom, als je op zoek bent naar een betrouwbare partner voor het onderhouden van jouw bromfiets of motorfiets die ook nog in staat is om met jou mee te denken, dan zijn wij zeker het bedrijf om in gedachten te houden. Onze dienstverlening en expertise op het gebied van bromfietsen en motorfietsen maken ons tot een waardevolle partner voor iedereen die op zoek is naar professioneel en betrouwbaar advies.